AGENDA

16th Annual Technology Transactions Conference PARTERNING FOR INNOVATION IN A CHANGING WORLD

SEPTEMBER 12, 2024

| 10:00 - 10:30 AM | 30 MIN | ROUNDTABLE REGISTRATION |
|------------------|-------------|---|
| 10:30 - 11:30 AM | 1 HOUR | Inside Counsel Roundtable |
| 11:30 - 12:40 PM | 1 HR 10 MIN | LUNCH & REGISTRATION |
| 12:40 - 12:45 PM | 5 MIN | Welcome Remarks |
| 12:45 – 1:05 PM | 20 MIN | Contracting for Win-Win Outsourcing Relationships |
| 1:05 – 1:45 PM | 40 MIN | Governing for Resilience & Innovation |
| 1:45 - 2:00 PM | 15 MIN | NETWORKING BREAK |
| 2:00 - 2:40 PM | 40 MIN | Partnering Between Large Companies and Startups |
| 2:40 - 3:00 PM | 20 MIN | Partnering with Cloud Providers for AI Solutions |
| 3:00 - 3:40 PM | 40 MIN | Legal Strategies to Unlock Value From Your Data |
| 3:40 - 3:55 PM | 15 MIN | NETWORKING BREAK |
| 3:55 – 4:35 PM | 40 MIN | Getting Your Contracts Ready for AI Laws |
| 4:35 – 4:55 PM | 20 MIN | Innovating Facilities Management Outsourcing |
| 4:55 – 5:00 PM | 5 MIN | Closing Remarks |
| 5:00 - 6:30 PM | 1.5 HOUR | NETWORKING RECEPTION |